marți, 28 august 2007

Oferte de pe litoralul romanesc

Moto: "Romania mereu surprinzatoare"










joi, 9 august 2007

Stiri fara o legatura aparenta


De cateva zile presedintele Basescu se afla intr-o scurta vacanta in judetul Covasna.

In aceasta seara, pe burtiera de la OTV, circula urmatoarea stire : "Covasna: numarul bolnavilor psihici a crescut alarmant in ultima perioada"!




miercuri, 8 august 2007

One big, happy family!




Citeam acum ceva vreme un articol foarte interesant, in Q Magazine, despre "rubedeniile" din politica noastra.

Dintre cele enumerate acolo, mi s-au parut interesante legaturile:
- de la Cotroceni unde a lucrat o familie, Saftoiu, care detinea la un moment dat sefia SIE si postul de consilier prezidential, locul ei fiind luat de alta familie, Turcan, in care sotul a fost purtator de cuvant, iar sotia deputata, nas de cununie fiindu-le Theodor Stolojan.

- Emil Boc si-a facut finul, Alin Tise, prefect de Cluj si sora, Dorina Kudor, sefa a femeilor democrate din Cluj, iar cumnata lui Basescu, Doina, are aceeasi functie, dar in Constanta.

- Mircea Basescu, fratele prezidential, lui ii merg afacerile de-a dreptul exploziv, nivelul de trai crescand spectaculos (sunt bine cunoscute legaturile acestuia cu "baietii destepti din energie")si pentru fetele lui Basescu, Ioana si Elena (salariate si ele ale aceleiasi ramuri economice, cea a "baietilor destepti"). Aceasta din urma devenita si membru al conducerii PD a unei organizatii bucurestene.

- Basescu l-a mai avut client si pe cumatrul Seculici, pe care l-a facut ministru, fiica acestuia fiind casatorita cu primarul Aradului, democratul Gheorghe Falca, cununati de catre presedinte.

- Lavinia Sandru s-a maritat cu un coleg de partid, primarul Slatinei, Darius Valcov, dar s-au „despartit” politic ulterior.

- Pupila lui Basescu, deputata PD Roberta Anastase, a fost promovata de taticul, lider al PD Prahova.

- Cosmin Popp, liderul tineretului PD, care a pus tepele din Parcul Tineretului, e nepotul lui Gheorghe Ivascu, trezorierul PD, iar primarul de la 3, Liviu Negoita, e finul de cununie al lui Adriean Videanu, la fel cum Bogdan Olteanu e finul lui Tariceanu.

- Fostul sef al AVAS, Gabriel Zbarcea, a fost coleg de scoala cu sotia lui Tariceanu, la fel cum procurorul general Codruta Kovesi a fost colega de facultate cu Emil Boc.

- Ex-ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, a divortat de dragul consilierei sale, Laura Bijboaca, pe care a promovat-o intens si, in final, a luat-o de sotie, in timp ce pe finul sau, Mircea Mihai, l-a uns director la Romtehnica.

- Janina, nevasta vicelui PD, Cezar Preda, a fost pusa presedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare a Serviciilor Publice, ea fiind, se pare, si fosta colega de banca a sotiei lui Videanu, Miorita.

As adauga eu:
- Sebastian Vladescu, nasul de casatorie al lui Cristian Boureanu s-a despartit de sotia sa, pentru a incepe o relatie cu fina, proaspata sotie si mama a ficei lui Cristian Boureanu. Cei doi tineri au divortat, iar fina, Irina Boureanu, s-a casatorit cu nasul Vladescu, de care a divirtat un an mai tarziu.

Mai multe detalii despre legaturile intortocheate din politica romaneasca sunt in articolul din Q magazine.



joi, 2 august 2007

Leapsa cu desktopul


Daca se intreba cineva cum ar putea arata un desktop de psdist, specie bizara de internaut pe care prorocirile talibane o dadeau drept imposibila, insa care pare a inflori surprinzator de bine in ultimele luni, raspund provocarii lui Marius, si pasez leapsa lui SoulThief si Gabrielei Cretu.