vineri, 30 mai 2008

Romani pentru romani

Partidul Social Democrat a lansat in urma cu o saptamana o petitie pentru sprijinul romanilor din Italia, intitulata "Stop rasismului! Stop xenofobiei!". Demersului PSD s-au alaturat personalitati ale lumii politice, inclusiv din conducerea PSD, dar si personalitati ale lumii sportive, printre care Ilie Nastase, Ilie Balaci, Constantin manea, Anghel Iordanescu si multi altii.

Incepand de ieri, petitia poate fi citita si semnata si online, pe site-ul http://www.romanipentruromani.ro/. Va invitam pe toti romanii, italienii si europenii care nu cred ca toti romanii sunt hoti sau criminali si care cred ca trebuie sa luam niste masuri, sa va alaturati demersului PSD de aparare a drepturilor romanilor din Italia.

joi, 22 mai 2008

Mesajul presedintelui Partidului Socialistilor Europeni, Poul Nyrup Rasmunssen

300 of PSD vs Blaga's PD-L

primarulcapitalei.ro


Sustinatorii lui Cristian Diaconescu va prezinta:


Victime sau manifestanti?





Printr-o coincidenta demna de Dosarele X, la o zi dupa prezentarea raportului PSD :"4 ani pierduti pentru Romania", un grup de vreo 20 de protestatari s-a infiintat in fata sediului din Sos. Kiseleff, manifestand impotriva domnului Ion Iliescu si auto-intitulandu-se drept victime ale mineriadei(trebuie sa precizez ca domnul Iliescu are biroul in alta parte, nu in Kiseleff, iar in ziua respectiva nu era nicio actiune care sa implice prezenta dumnealui acolo).
Nu vreau sa comentez nimic legat de vocabularul folosit de dansii, de lozincile scandate, de agresivitatea cu care au tratat angajatii PSD, din simplul motiv ca este vorba de un demers democratic, pe care il accept si respect - dreptul de nu fi de acceasi parere cu ceilalti si dreptul de a ne exprima liber opiniile sunt drepturi castigate in 1989, in urma unei Revolutii in care Ion Iliescu a jucat un rol esential, dar aste e deja alta poveste.
Un demers al libertatii de expresie a cazut insa in derizoriu, fiind subordonat unor interese meschine. Spun asta pentru ca dintre cei 20 de manifestanti faceau parte doua domnisoare care la mineriade erau mai mult ca sigur la gradinita, un domn de culoare (foarte multa culoare), un domn cu sange fierbinte (cubanez de fierbinte), care s-au hlizit pe toata durata manifestatiei. Apoi, liderul de grup era un domn foarte agresiv, cu un vocabular nedemn("jigodii" si "nenorociti" fiind doar doua dintre apelativele cu care am fost gratulati) si cu un costum foarte scump - ce sa mai discutam, portretul clasic al victimelor mineriadei.
Pentru exemplificare am postat cateva fotografii...mai multe explicatii sunt deja de prisos.

vineri, 16 mai 2008

Campanie...de la ei

Traim in Romania si Basescu ne ocupa tot timpul!
Cum incepe o campanie, cum apare si presedintele celorlalti pe la cate un birt, pe cate un pod, pe la cate-o aniversare - spun presedintele celorlalti pentru ca eu nu l-am votat, iar dumnealui a afirmat in repetate randuri ca e doar presedintele a jumatate din romani, jumatatea care l-a votat.
Noua gaselnita de campanie, ca de, s-au terminat podurile de vizitat, personalitatile de decorat, dosarele de prezentat, este organizarea unei zile a portilor deschise. Initiativa laudabila, fara discutie, insa cat se poate de "electorala". Duminica nu se face campanie si nu se dau stiri politice...nicio problema pentru staff-ul portrocaliu - facem o activitate care nu e de campanie...si cum nu putem sa scoatem presedintele la carciuma saptamanal, hai sa deschidem portile. Care porti? De la Cotroceni, doar nu din Mihaileanu...
Pe cat facem pariu ca duminica viitoare Basescu merge, de exemplu, la biserica? Sau la teatru poate...iar in ziua alegerilor va iesi cu sotia la cumparaturi, ramas fiind in pana de apa minerala si carti de citit?!
PS: imaginea este preluata dintr-un spot electoral al celor de la PD-L sector 4, in care ne prezinta oferta lor pentru acel sector.

joi, 8 mai 2008

Primarul capitalei

Viitorul primar al capitalei si-a lansat in urma cu cateva minute site-ul. Pe linga datele personale, pe site-ul Primarului capitalei puteti citi strategia pentru Bucuresti a lui Cristian Diaconescu.


Va uram lectura placuta, iar lui Cristian Diaconescu mult succes pentru ca merita sa fie viiorul primar al capitalei.

marți, 6 mai 2008

Campanii de primavara-toamna


Domnul Razvan Murgeanu ne promite, dintr-un banner portocaliu, ca face-nu face ceva in sectorul 1, dar ca va fi "prezent atat iarna, cat si vara". Ce sa intelegem din acest mesaj? Ca iarna e totusi ca vara? Sau ca primavara e ca toamna? Sau ca domnul Murgeanu planuieste sa meraga in vacanta in extra-sezon, cand e mai ieftin? Din cate stiam, Bucurestiul are clima temperat-continentala, cu 4 anotimpuri, asa ca nu e deloc clar ce va face domnul Murgeanu in celelate doua anotimpuri.

vineri, 2 mai 2008

PD-L e hot



... sau cel putin asa cred ei.
Pe site-ul partidului ne sunt prezentate doua documente "hot". Avand in vedere ca multe texte/cuvinte folosite pe internet nu contin diacritice, ce anume ar trebui noi sa intelegem?! Dupa cum se spune, intelege fiecare ceea ce vrea si ce poate!

joi, 1 mai 2008

Inca un PSD-ist in blogosfera


Ne bucura sa anuntam intrarea in blogosfera a unui alt reprezentant al Partidului Social Democrat. Este vorba de Marius Lazar, unul dintre tinerii Secretari Executivi ai PSD si purtatorul de cuvant al partidului pentru perioada campaniei electorale.