luni, 24 septembrie 2007

Cei 7 magnifici



Articolul din ziarul Gandul prezinta foarte interesant o situatie si mai interesanta in care se afla justitia din Romania, si nu numai. E vorba aici de libertate, de democratie, de drepturile omului si, in cele din urma, de respectul fata de institutiile statului si fata de oamenii care le reprezinta la un moment dat.

Am vazut acum cateva zile un film extraordinar cu Al Pacino - 88 Minutes - in care personajul interpretat de acesta intreaba un alt personaj: "Unde se intersecteaza dreptatea si adevarul?".

In cazul Romaniei, Dreptatea si Adevarul au ajuns sa se intersecteze la D.N.A.


*Fotografia este preluata de pe site-ul ziarului Gandul.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Avem un site al DA actualizat în 28 Ianuarie 2005 : ora 17:00. Prima descoperire. Uneori istoria se opreşte in loc.
Despre ziarul Gândul: Băsescu – 7 miniştri dintr-o lovitură; Nici preşedintele, nici premierul n-au venit să-şi vadă soldatul mort în Irak; Tecuciul s-a mutat în containere, prefectul de Galaţi – în Caraibe; „Bomba nucleară nu mai este de folos”; Doar 34% dintre români folosesc metode contraceptive moderne; Bărbaţii refuză să-şi trateze problemele de erecţie. Frumoasă dezvoltare a realităţii. :))
Ca să sintetizez într-un sincretism informativ: 34% dintre miniştrii cabinetului Tăriceanu II au probleme erectile! Efectul este un DNA nuclear!
Probabil că dacă ar fi folosit prezervative la actele emise, nu s-ar fi îmbolnăvit de DeNeAtită.
Ştiu că domnul Chiuariu are o metodă contraceptivă a abstinenţei
Conform lui Chiuariu, cei doi trebuie "să se abţină de la efectuarea oricăror acte", dar atunci poate doreşte vecinul de cabinet sau vecinul de cabinet.

Nu m-am putut abţine la acest comentariu un pic răutăcios la adresa celor de la Gândul. Prea au potrivit ei poza astfel încât să iasă Băsescu cu nimbul ferestrei în spatele capului. Nici măcar nu e originală găselniţa. Îl am eu pe blog pe un băiat de la sindicate (poză găsită pe Rompres) cu un candelabru în spate care juri că este un nimb. Asta e, toate se reciclează în ţara asta.

Ce să mai spun despre DNA care continuă să răspundă al pna.ro?