marți, 1 iulie 2008

Domnului Presedinte, cu dragoste...

Adrian Nastase are in Jurnalul National de astazi un editorial excelent. Este vorba despre o scrisoare deschisa adresata presedintelui Romaniei, oricare ar fi acesta si oriunde s-ar afla el: "Nu mă cunoaşteţi şi nu vă cunosc, dar bunul-simţ şi Constituţia ţării mă fac să cred că existaţi şi că încercaţi să vă îndepliniţi cît mai corect obligaţiile."

Editorialul integral poate fi citit aici.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Se putea mai mult ...
Se poate si stiu ca se va face ...
Sa traiti ...
Toata stima si tot respectul .
George.

Anonim spunea...

Poate se hotaraste cineva sa ma contacteze...
Sunt Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina,
Doresc sa fiu contactat de o persoana responsabila cu campania PSD pentru alegerile parlamentare. Sunt convins ca, chiar daca nu asigur victoria PSD cu 50%plus 1, voi asigura sa aiba cel mai mare procent (cu cel putin 10% mai mult decat urmatorul).
Mijloacele de propaganda sunt experimentate, in mic, inca din campania din 2004. Ele se adreseaza electoratului nedecis, persoanelor rational-conformiste si celor care au atitudine pozitiva fata de religie, oricare ar fi aceasta, comporta cheltuieli necriticabile si mult mai mici decat cele deja folosite.
Astept sa fiu sunat, la tel. 0752145670 sau 0244335357, Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina, daca este posibil pana la 20 iulie.

Anonim spunea...

Mihai Popescu are 24 de ani, din Timisoara si are nevoie urgenta de 40 000 de euro pt o operatie pe creier in Germania pt a extirpa o tumora. Intra pe site-ul sau www.mihaipopescu.com si citeste poveste lui… Haideti sa-l ajutam! www.mihaipopescu.com

Anonim spunea...

Scuze pentru offtopic:

Noul meu site este http://daniel-matasaru.ro Va rog actualizati blogroll-ul.

Multumesc!

Cu stima,
DM

Anonim spunea...

l-am citit si mi-a placut la nebunie
P.S : doresc sa va informez ca am alta adresa de blog: http://informatiile.blogspot.com

Multumesc frumos

P.S.D. Constanta spunea...

Avem senzatia ca mergem inainte, insa este mai mult decat posibil sa fie doar o vaga senzatie... Impreuna, cu toate resursele, din toate sferele societatii si, mai ales, din toate zonele membrilor de partid, fie ei elevi sau pensionari, putem reusi sa schimbam ceva... Numai impreuna...

Anonim spunea...

Va rog sa nu aveti incredere in presedintele Organizatiei Judetene PSD Maramures, prof. Eugenia Godja si sa analizati propunerile de candidaturi din Maramures, mai precis colegiile „Borsa – Viseu” si „Mara-Cosau”. Electoratul din aceste colegii, „Borsa-Viseu” si „Mara-Cosau”, indiferent sub ce guvernare se desfasurau „alegerile parlamentare”, era „PSD-ist”. Acum, dupa ce persoane au fost „desemnate” sa reprezinte PSD-ul in aceste alegeri sunt slabe sperante sa fie pastrat electoratul. Va rog mult sa supuneti spre o analiza mai serioasa aceste …, COLEGII!