luni, 27 octombrie 2008

Anca Opre la Mondo News


Dezbaterea forumistica “Omul politic - In obiectiv” are ca invitata in aceasta seara pe Anca Opre, candidat pentru Camera Deputatilor din partea PSD. Dezbaterea politica va avea loc pe Forumul Mondo News cu incepere de la ora 20:00.
Cititorii vor putea intra in dialog cu Anca Opre in direct, timp de ora si jumatate, intr-o pozitionare fata in fata de intrebari, raspunsuri, idei si proiecte “la varf”.
Anca Opre are 30 de ani, s-a nascut la Baia Mare, judetul Maramures si locuieste in Bucuresti. Invitata din aceasta seara candideaza pentru Camera Deputatilor din partea PSD la colegiul nr. 2 Giurgiu. Anca Opre a terminat Facultatea de Drept la Universitatea Romano-Americana Bucuresti, iar in prezent este lector universitar si doctorand la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir din Bucuresti.
Anca Opre a intrat in politica in 2003, fiind membru al Organizatiei Sector 1 din Bucuresti. Din 2006 este membru PSD organizatia Baia Mare, iar in prezent ocupa functiile de vicepresedinte in Departamentul de Administratie Publica si Dezvoltare Regionala PSD, Consilier al Presedintelui PSD, precum si membru in Consiliul National TSD.
Sesiunea forumistica “Omul politic – In obiectiv” din aceasta seara se afla la cea de-a opta editie. Obiectivul dezbaterii online organizate in cadrul Mondo Forum Politic este de a facilita discutiile dintre reprezentantii cheie ai partidelor politice din Romania si cititori, in contextul dialogului deschis dintre “omul politic” si “omul obisnuit”. Dezbaterea este unica in mediul online romanesc si se deruleaza cu caracter saptamanal.


Niciun comentariu: