duminică, 16 noiembrie 2008

Inca un blog rosu


De cateva zile si Secretarul Executiv PSD, Carmen Ileana Moldovan, candidatul PSD in colegiul 6 Buzau a intrat in blogosfera, alaturandu-se astfel Organizatiei PSD On-line.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Tin sa va anunt ca am pierdut si alegerile astea (in 2004 cand m-am inscris in partid am fost intrebat de ce o fac. Am raspuns: "Pentru ca eu cred ca vom pierde alegerile" si mi-au sarit toti in cap ca nu e adevarat... dar m-au primit). Asta zic si astazi. Bate PDL-ul la PSD si PNL pe toate televiziunile. Nu exista oameni combativi in partid si aia care erau sunt plecati probabil in colegiile lor disperati sa nu-si piarda scaunul (ce conteaza partidul, el sa intre in parlament). Se pare ca s-a luat prea in serios treaba asta cu uninominalul cand de fapt oamenii tot pe sigla vor vota, inclusiv eu. Habar nu am cine e candidat in colegiul meu, nu stiu exact ce numar are colegiul si nici nu ma intereseaza dar stiu ce voi vota si credeti-ma chiar sunt informat in domeniul politic. PD-L ul in schimb si-a pus altileria combativa la toate emisiunile pe tv. Noi am lasat totul pe MARIAN SARBU, CRISTIAN DIACONESCU si ECATERINA ANDRONESCU care or fi ei competenti dar sunt oameni prea blanzi ca sa faca fata unei lupte cu basescienii. Niste oamni de calitatea celor de mai sus si cu agresivitatea lui Vanghelie nu avem? Atunci ne meritam locul si tara isi merita soarta.

Anonim spunea...

:) altceva anonim?

Anonim spunea...

Cum mai merge blogul ? Gata cu alegerile ?

Frumos iti sade domnisoara.

Anonim spunea...

SUNTEM INCANTATI SA VA PREZENTAM NOUL BLOG AL MARII ARTISTE AURA URZICEANU.SPERAM SA VA TINEM INTOTDEAUNA LA CURENT SI SA VA PLACA . VA ASTEPTAM LA http://auraurziceanu.wordpress.com/

Anonim spunea...

www.rgm.ro

Anonim spunea...

Chiar nu se mai scrie nimic pe acest blog?