luni, 20 aprilie 2009

SARBATORI FERICITE!


Un comentariu:

Ioan Danila spunea...

Daca Duvaz al vostru il compara pe Duda cu Traian Basescu inseamna ca acest om n-a tradat numai pe Ceausescu ci o intreaga natiune.
Cum poate oare acest om sa gandeasca ca un reprezentant al fostei Case Regale sa candideze la Presidentie? E oare posibila o astfel de gandire?
Dece acest Duvaz nu se gandeste la un politician roman pt., ca avem destui si sunt chiar sub nasul sau insa se face ca nui vede pt., ca Duvaz ca si altii dealtfel e depasit din toate punctele de vedere.
Nu avem noi romani? Nu a fost bun Ceausescu sau Gheorghiu Dej Vrem o Romanie europeana insa nu cu Duda sau altcineva din anturajul lui Hehonzolern!
Iata ce debiteaza acest Duvaz:
,,La prezidenţialele din acest an, românii vor alege între o Românie europeană şi o Românie suburbană
Postat la 2009-04-10

În legătură cu anunţul candidaturii Principelui Radu Duda pentru Preşedinţia României, PSD consideră că prezenţa mai multor candidaţi, cu proiectele lor, reprezintă un câştig din punct de vedere democratic, dar şi din punct de vedere al participării la vot.

Dacă un reprezentant al Casei Regale, având legături cu anumite segmente ale societăţii şi cu factori de influenţă din lume, intră în cursa prezidenţială, înseamnă că şi aceştia cred că Traian Băsescu trebuie înlocuit. Dacă un om din afara partidelor politice a decis să intre în această cursă, înseamnă că şi el crede că Traian Băsescu poate fi învins.

Alegerile prezidenţiale din acest an reprezintă mai mult decât opţiunea pentru un candidat de pe o listă. La scrutinul prezidenţial românii vor trebui să aleagă între libertate şi autoritarism, între linişte şi scandal, între pace şi conflict, între o Românie europeană şi o Românie suburbană.

În aceste condiţii, este clară nevoia de schimbare la nivelul celei mai înalte funcţii a statului. Constatăm că numărul celor care împărtăşesc această idee de schimbare creşte. Partidul Social Democrat este convins că schimbarea va fi adusă de candidatul său, social-democratul Mircea Geoană.
09 aprilie 2009
Bogdan Niculescu-Duvăz,
purtător de cuvânt PSD".
Nota:
Raman totusi la ideea ca Traian Basescu nu are inlocuitor.
(Nu ma acuzati de simpatie cu PDL pt., ca nu am).