luni, 19 octombrie 2009

Croitoru-asul cel viteaz

Daca in poveste croitorasul rapunea "sapte dintr-o lovitura", Croitoru din viata reala incearca sa rapuna vreo 300 de parlamentari.

Atata timp cat majoritatea parlamentara, care reprezinta majoritatea populatiei iesita la vot, si -a afirmat de nenumarate ori sprijinul pentru un alt prim-ministru, mi s-ar parea de bun simt ca Lucian Croitoru sa se retraga singur, pentru a se termina odata criza politica si pentru a demonstra ca perspectiva puterii nu l-a vrajit deja. Nu inteleg cum un om cu reale calitati, caci nu i se pot nega meritele lui Croitoru, poate accepta sa faca jocurile lui Traian Basescu, cel care nu urmareste decat mentinerea in functie a guvernului Boc, pana dupa ce trec alegerile.

Maine, la intalnirea cu partidele parlamentare, singurul lucru demn pentru Lucian Croitoru ar fi sa se retraga din "cursa" pentru postul de prim-ministru, pentru ca, dintre Basescu si Boc, pare a fi cel mai rational.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cine isi mai aminteste de sloganul electoral cu care a castigat Basescu alegerile in 2005? Nu, nu cel cu traitul bine. Celalalt. "PUN TOTUL PE O SINGURA CARTE -CONSTITUTIA ROMANIEI". Eu cred ca poza lui Base dimpreuna cu sloganul asta vor deveni la alegerile actuale emblema opozitiei =))

Unknown spunea...

Hai sa scapam de hienele portocalii! Ajutati-ne, romani, votandu-l pe Mircea Geoana!