duminică, 6 decembrie 2009

Dedicatie speciala

...din partea noastra pentru (inca) presedintele Traian Basescu:

Un comentariu:

Romica Gavrila spunea...

România încotro?

Traim intr-o tara a dictaturii conduse de o mafie destul de bagata adanc in politica noastra, astfel incat nimic din ce ar vrea vointa noastra nu ar putea sa faca ceva.
Suntem prea mici, suntem prea putini, indiferent decat de multi am fi impotriva lor. Daca mai e o cale, este doar cea a bunului simt a tuturor romanilor si sa iesim in strada pentru o noua revolutie.

Nu putem sta si sa fim condusi de unul care la randul lui este condus dar mai ales controlat de securitate si mafia careia ia facilitat sute si mii de afaceri ilegale – de la trafic de influenta, la trafic de persoane, trafic de armament, jaf din avutul bugetului de stat, dare si luare de mita si mai grav de atat, terorism.
E incredibil nu???
Va recomand sa cititi cartea “Pradarea Romaniei” a procurorului Nastasiu, cel care a ajuns cu anchetele sale pana la cei mai intimi colaboratori ai lui Basescu, fapt care a dus la destituirea lui din functia de director adjunct al DIICOT.
Mai sper intr-o schimbare a ceea ce inseamna rezultate ale acestor alegeri, dar sansele sunt mici… pentru ca toate institutiile statului sunt sub controlul oamenilor maleficului nostru conducator, oameni cu mainile murdare precum ministrul de interne Blaga despre care Omar Haysam a declarat in una din marturiile sale ca a dat 300.000 de euro pentru ca oamenii cel supravegheau sa se retraga astfel incat acesta a putut sa fuga.

Ce credeti? Mai sunt sanse pentru redresarea politicii romanesti?