joi, 13 mai 2010

Mircea Marian minte!

Valentina Cojocaru va povestea pe blog o intamplare dintr-un lift al Parlamentului. O reiau, sa va faceti o impresie despre cum gandesc "pedelistii", pentru ca am asistat al discutie.

Ieri, la ora 13.00, am ajuns la Parlament, pentru sedinta Comitetului Executiv al PSD, care a avut loc la Sala Ovidiu Sincai, sala de sedinte a Grupului PSD din Camera Deputatilor, aflata la nivelul 1M. Intr-un din lifturile laterale, in care am urcat de la nivelul S1, eram 4 angajati ai PSD. La S2, in lift urca o doamna si Gheorghe Albu, deputat PDL. Cei 2 incep o discutie:
- doamna: " ce le-ati facut pensionarilor, v-ati luat cu ei la bataie?"
- Gheorghe Albu: "sa ii bata, asa merita, ca sunt pesedisti. Nu ai vazut ce au facut acolo?".

De unde legatura cu titlul? Simplu. Independentul si deontologul Mircea Marian reia astazi intr-un editorial fix ideea ca batranii de la Cotroceni, batuti si calcati in picioare, erau adusi de PSD, deci acuza asta face parte din setul de mesaje interne ale PDL...In viziunea PDL, tot PSD-ul este vinovat ca Guvernul Boc isi bate joc de pensionari, iar realitatea ca mii de oameni sunt disperati ca nu vor mai avea cu ce sa traisca, nu e decat o "manevra" a PSD. Faptul ca majoritatea nu are mai mult de 400-500 de lei pe luna e doar o minciuna sfruntata a PSD, iar oamenii aia iau bani de la PSD sa mimeze disperarea si saracia...

Si a doua minciuna la adresa PSD, nu ca in editorial nu ar exista mai multe minciuni, dar in ograda PNL nu ne bagam, este legata de o asa-zisa echipa de guerilla. Am obosit de cat ori am scris si spus ca PSD nu are si nu a avut niciodata echipe de guerilla, cu atat mai mult acum, in perioada in tara cu care se confrunta probleme grave. Stiu ca este dureros pentru putinii sustinatori platiti sau cumparati de PDL sa recunoasca, dar noi nu ne cumparam sau platim sustinatorii, ii respectam si le multumim pentru incredere.

Niciun comentariu: