duminică, 17 octombrie 2010

Si a fost Loja Bloggerilor...




De fapt, ar trebui sa incep in ordine cronologica, cu evocarea evenimentelor politice care au marcat acest sfarsit de saptamana.

Vineri dimineata, la ora 9.30., la Mariott, a avut loc o dezbatere politica organizata de Institutul Social Democrat "Ovidiu Sincai", care l-a avut ca invitat de onoare pe Gerhard Schroeder.

A urmat apoi Conferinta PSD Diaspora, la ora 15.00, la Rin Hotel, Otopeni.

In acealsi timp, la Parlament, la sala Rosetti, avea loc Liga Alesilor Locali PSD.

Intre timp, in "culise", si anume la Sala Palatului, se pregateau scena, bannerele, mesele si mapele cu materiale pentru evenimentele ce urmau sa aiba loc sambata.



Ziua de sambata a debutat cu reuniunea Consiliului National, prezidat de Adrian Nastase.

Pe la 12.30, cand inca nu se finalizasera lucrarile Consiliului, au inceput sa soseasca primii bloggeri si comentatori din online. La intrarea 10, intrarea pentru Presa, din Sala Palatului, a fost amplasata o masa speciala pentru bloggeri, care au primit mape, pixuri si ecusoane, ca si ceilalti invitati la eveniment, fiind tratati egal cu toti ceilalti.

E adevarat ca masa pe care scria mare "Bloggeri", a fost, la inceput, privita cu scepticism si e foarte adevarat, asa cum scria Chinezu , ca am fost intrebati, de unii delegati, "ce sunt aia, bloggeri?".

Si aici incepe istoria...Cu aproximativ doua saptamani inainte de Congres, Adrian Nastase vine cu ideea sa organizam o masa a bloggerilor, asa cum promisese acum ceva vreme pe blogul sau. Dupa discutii, masa s-a transformat in Loja, asta si pentru ca la Sala Platului ar fi fost foarte complicat de amplasat o masa, dar si pentru ca ne asteptam la multi invitati. Tot el este cel care a facut demersurile anuntarii conducerii partidului in sedinta de Birou Permanet National.

Cu o saptamana in urma, pe blogul lui a aparut invitatia. Nu au existat criterii sau conditii de selectie, singura problema la care ar fi putut sa apara fiind un unumar mai mare de solicitari decat numarul de locuri disponibile. Din fericire, am avut si suficiente locuri, si internet, si prize (cu schimbul).


In final, vrem sa multumim tuturor celor care au raspuns afirmativ invitatiei noastre si care ne-au laudat sau criticat, intr-o ordine absolut aleatorie: www.ionutiancu.ro , www.mcgogoo.ro , www.dlnimeni.wordpress.com , www.sfinx777.wordpress.com , www.catalinstochita.wordpress.com , www.octaduro.wordpress.com , www.pncdfaramilut.blogspot.com , www.luciaverona.ro , www.fragmentariumpolitic.wordpress.com , www.samiionescu.blogspot.com , www.anghelcristian.blogspot.com , www.jeg.ro , www.theodora0303.wordpress.com , www.chinezu.eu , www.popateapa.wordpress.com , www.wethinkfar.wordpress.com , www.filmteatrujurnal.blogspot.com , oanastoicamujea1.wordpress.com , www.ochiulpublic.wordpress.com , www.georgestoian.blogspot.com , www.noielite.ro , www.manualuldepolitica.wordpress.com , www.adizabava.ro , www.horeabadau.wordpress.com ,
www.adaaverde.wordpress.com , www.termistul.wordpress.com , http://monicamari.wordpress.com/ si, sper, cu voia, lor, ca trecatori prin loja www.piticu.ro si http://www.innocente.ro/ .






Niciun comentariu: