luni, 24 septembrie 2007

A fost sau n-a fost



A fost!

Motiunea PSD a fost astazi depusa la Parlament. Toata lumea a rasuflat usurata. Drumul Motiunii de la sediul din Kiseleff pana la Parlament a provocat emotii si a nascut controverse si speculatii: ca nu a plecat defapt, ca a plecat dar urmeaza sa se piarda pe drum, ca ajunge dar nu se depune azi. Motiunea a fost pazita mai ceva ca tezaurul national si, daca ar fi fost dupa speculatii, Motiunea ar fi trebuit transportata cu masini blindate, cu escorta SPP-ului, a medicilor si a pompierilor pentru a scuti de surescitare populatia intregului glob.

Motiunea, saraca de ea, a fost invocata in ultimele saptamani mai ceva ca divinitatea si a provocat mai multe palpitatii decat premiul la Loto de 10 milioane de Euro.
O parte din scenariile alarmiste au fost infirmate. Urmeaza in cateva zile demontarea celorlalte acuzatii legate de cati, de cine si de cum va vota Motiunea.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Avem o ţară şi o moţiune. Să vedem ce iese din acestă combinaţie.
Recunosc că nu am urmărit votarea moţiunii, eram pe net şi am neglijat să ma uit. A fost o votare cu bilele la vedere sau palmate?

Anonim spunea...

Salutare.Acum ca a cazut motiunea , poate Parlamentul se poateconcentra pe adoptarea votului uninominal si pregatirea alegerilor europarlamentare.Indiferent daca sunt de la psd sau nu.Spor la treaba baietilor destepti !

Anonim spunea...

Mai Mircea,

(as spune domnule, stimate domn, domnule senator, dar ar fi prea mult)

As vrea sa stiu la ce te gindesti tu, atunci cind retragi sprijinul politic si propui excluderea din partid a unui om care s-a lasat exploatat la maximum nu atit de partid, cit de tine personal. Nu ii dau numele. Stiu sigur ca stii despre cine este vorba. Omul pe care il sun(a)i sa-i ceri sfatul ori de cite ori a(vea)i dubii in privinta modului de actiune intr-o situatie sau alta, iesitului sau ne-iesitului in public in varii situatii, omul care practic ti-a oferit ajutorul de cite ori i l-ai cerut. A facut asta ANI la rind. Te-a sfatuit, te-a indrumat, ti-a facut analize. La ce te gindesti? Cumva, gindesti vreo secunda, ca actionezi pripit si in consecinta, gresit?! Te gindesti ca NU vezi realitatea? Ei bine, poate-ar fi momentul sa analizezi putin lucrurile. Altfel, vei fi intr-un picaj din care te vei trezi doar cind vei atinge podeaua. THINK!