vineri, 16 mai 2008

Campanie...de la ei

Traim in Romania si Basescu ne ocupa tot timpul!
Cum incepe o campanie, cum apare si presedintele celorlalti pe la cate un birt, pe cate un pod, pe la cate-o aniversare - spun presedintele celorlalti pentru ca eu nu l-am votat, iar dumnealui a afirmat in repetate randuri ca e doar presedintele a jumatate din romani, jumatatea care l-a votat.
Noua gaselnita de campanie, ca de, s-au terminat podurile de vizitat, personalitatile de decorat, dosarele de prezentat, este organizarea unei zile a portilor deschise. Initiativa laudabila, fara discutie, insa cat se poate de "electorala". Duminica nu se face campanie si nu se dau stiri politice...nicio problema pentru staff-ul portrocaliu - facem o activitate care nu e de campanie...si cum nu putem sa scoatem presedintele la carciuma saptamanal, hai sa deschidem portile. Care porti? De la Cotroceni, doar nu din Mihaileanu...
Pe cat facem pariu ca duminica viitoare Basescu merge, de exemplu, la biserica? Sau la teatru poate...iar in ziua alegerilor va iesi cu sotia la cumparaturi, ramas fiind in pana de apa minerala si carti de citit?!
PS: imaginea este preluata dintr-un spot electoral al celor de la PD-L sector 4, in care ne prezinta oferta lor pentru acel sector.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Domnilor de la SCE.
Puteti sa il faceti pe seful campaniei electorale PSD sa ia legatura cu un anonim, dar care poate asugura victoria PSD astfel ca acesta sa formeze singur guvernul?
Nu pot da detalii despre modalitatea de propaganda ci doar amintesc ca metoda a fost experimentata in campania 2004 cand am sprijinit candidatul PNG la primaria Banesti, Prahova impotriva candidatului PSD ! (creditat cu 70%, cat a avut in 2000, si care nu a acceptat oferta mea) Procedeul este foarte nimerit pentru sistemul uninominal, este destinat alegatorilor nedecisi, celor "rational-conformisti" dar si celor care respecta religiile oricare ar fi acestea, este foarte putin costisitor (cu cat mai extins, cu atat mai ieftin) si necriticabil.
Doresc sa fiu contactat telefonic la 0752145670 sau 0244335357.
Al dvs, Prof.Gh.C. Dinulescu-Campina.
Daca nu credeti in competenta mea, accesati pe Google una din lucrarile mele : "Modelarea rationalitatii fizice si metafizice", "Genesisdiceae"sau "Epistemologia monoteismului".