miercuri, 4 iunie 2008

No comment

9 comentarii:

Anonim spunea...

Acum ca ati castigat, felicitati, la treaba ;)

FLORICA spunea...

Buna ziua , ma numesc FLORICA CORAS , sunt din Oradea , economist de profesie avand si calitatea de expert contabil si auditor financiar acum director economic la o SC din ORADEA . Indraznesc sa va scriu acest email ca o ultima incercare de a rezolva o problema de incalcare grosolana a democratiei . Este vorba despre fratele meu ing. CORAS ARDELEAN care a candidat din partea PSD la primaria localitatii MASLOC jud. TIMIS . In primul tur a obtinut cu aprox. 170 de voturi mai mult decat candidatul de pe locul 2 (care se declara independent dar este sustinut de mafia locala ).In turul 2 dupa ce a fost declarat primar cu 2 voturi in plus !!!!! in decurs de o ora dupa ce s-au numarat voturile a cincea !!! oara a fost declarat invins cu un vot !!!! El este sigur ca i-au fost mazgalite 3 voturi in asa fel incat sa poata fi anulate!!!! A inaintat contestatie la BEJ SI LA BEC , dar am inteles ca a fost respinsa !!!!
Am intervenit eu la d-vs pentru ca el acum este ffff. dezamagit si nu mai vrea sa faca nimic cu toate ca sunt dovezi clare ca s-au cumparat voturi !!!!Despre aceasta problema cred ca au fost informati si cei de la PSD Timis !!!
Vreau doar sa mai mentionez ca suntem niste oamneni cinstiti care tot ce am obtinut am obtinut prin munca cinstita ( in sistem privat ) !!!!
Fratele meu se numeste CORAS ARDELEAN si pentru informatii mai clare poate fi sunat la tel 0745515920 si 0721327245
Va multumesc mult !
Cu deosebita consideratie
ec. Florica Coras

Anonim spunea...

In anumite zone ale tarii s-a legendat supozitia ca PSD-ul este total nereprezentativ pentru nisa de simpatizanti ai centru-stangii, in fapt a mari mase de oameni pauperi la care se pot adauga intelectuali si reprezentanti ai asa zisei clase mijlocii. Cauzele sunt multiple. Pornind de la diferente majore in psiho-sociologia electoratelor locale si ajungand pana la grave disfunctionalitati intelectuale, charismale, motivare, morale, asociate unora dintre liderii abonati la no-combat si pierderi apriorice.

Cititi mai mult aici:
http://sorinplaton.wordpress.com/2008/06/23/erori-social-democrate/

Cu stima,

1=

Senatoru' spunea...

Salajul.....singurul punct rosu pe harta Transilvaniei. si va asigur k va ramanea la fel :D

Anonim spunea...

O mare provocare ecologic-biocenotica... meciul "Ceata lu' Pitzigoi" vs "Ceata lu' Papuc"... (nu uitati popcornul si borvizul ca distractia e asigurata..)

Cu stima,

1=

Anonim spunea...

http://sorinplaton.wordpress.com/2008/09/10/ceata-lu-papuc/

Anonim spunea...

=)) moldovenii si psd`ul
=)) NO COMMENT =))

Anonim spunea...

sper ca aprobati si comentarii contra, :))
asta nu il aproba te rog, era doar asa sa vad daca il aprobi celalalt =))
Eu unul cred ca nu ai sa il aprobi pe primul

Anonim spunea...

10 euro o alocatie de copil atat