luni, 27 octombrie 2008

Live "Forum"-ing la Mondonews


6 comentarii:

Anonim spunea...

Am urmarit dezbaterea,imi pare rau ca nu am apucat sa pun o intrebare din cauza aglomeratiei.A fost interesanta dezbaterea,consider ca aveti mari sanse in alegeri daca o sa va prezentati asa.Ati raspuns cu sinceritate la toate intrebarile si asta mi-a placut.Sper sa reveniti in cursul campaniei sa apuc si eu sa va pun cateva intrebari.Multa bafta in alegeri.

demon spunea...

Felicitari pentru initiativa!Succes in campanie.

Anonim spunea...

Cum vede partidul decizia luata de Tariceanu de a amana marirea salariilor profesorilor pana in aprilie?O bataie de joc la adresa educatiei,asta e parerea mea personala.

Anonim spunea...

Tocmai am ascultat/vazut measul lui Geoana de la Ramnicu Valcea. Toate bune si frumoase, pacat ca pe final nu prea stie limba romana. - O guvernare...va veni DECAT de la PSD- Eventual poate ar fi vrut sa spuna ca NU va veni DECAT de la PSD.
DECAT= DECẤT adv., conj. I. Adv. 1. (Comparativ de inegalitate) Era mai mare decât mine. 2. (Restrictiv, în construcţii negative) Numai. ♦ Expr. N-am (sau n-ai etc.) decât să... = a) singurul lucru care îmi (sau îţi etc.) rămâne de făcut...; b) sunt (sau eşti etc.) liber să, dacă vreau (sau vrei etc.) să... N-ai (sau n-are) decât! = poţi (sau poate) s-o faci (sau s-o facă), puţin îmi pasă! II. Conj. 1. (Introduce o propoziţie circumstanţială comparativă de inegalitate) Mai mult bănuia decât ştia. 2. (Introduce o propoziţie circumstanţială de excepţie) Nu făcea altceva decât să citească. 3. (Introduce o propoziţie circumstanţială opoziţională cu nuanţă comparativă) În loc să... 4. (Pop.; adversativ) Însă, dar, numai că. – De4 + cât. (din DEX)
Dar hai sa ne lansam cu surle si trambite si hai sa ne laudam ca facem si dregem, ce conteaza ca nu stim sa vorbiom romaneste.

SCE spunea...

@anonim:

nici sa scriem romaneste vad ca nu prea stim unii dintre noi, dar sa spunem rautati suntem primii. Stiti, exista o vorba romaneasca veche care spune ca inainte sa vezi paiul din ochii altuia, mai bine vezi barna din ochii tai.

Viorica Buda spunea...

Stimati colegi ,cred ca si in momentul acesta e prea tirziu sa incepem sa comunicam, pentru o colaborare cit mai eficienta in toata tara,altfel ne inghite PD-Lul,fapt pentru care va rog sa dati un semnal pe blogul acesta . ASTEPT SEMNALUL!!!
nu vorbesc in vint .