vineri, 1 mai 2009

UNU MAI ROMANESC






Si a fost 1 mai Romanesc! Si a fost miting...si au fost scandari..si au fost mici si bere...si a fost muzica buna!
Aseara imi aminteam de 1 mai 2007...ce multi eram si, recunosc, ca pana am ajuns in Piata Revolutiei am avut o oarecare strangere de inima pentru ca motivatia si sperantele in 2007 (atunci cand Traian Basescu era suspendat) erau altele. Vazand insa cati am fost si astazi, nu pot spune decat ca multi am fost si mai multi am ramas! - semn ca nu avem nevoie de vreo motivatie anume sa simtim social-democrat impreuna.
Marian Vanghelie, alaturi de organizatiile Bucuresti si Ilfov, au demonstrat inca odata ca stiu sa organizeze un eveniment, fie el cu mici si bere sau cu mesaj politic.
Au fost la miting si in Parcul Izvor: Mircea Geoana, Rovana Plumb, Dan Nica, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Oana Mizil, Nicolae Banicioiu, Serban Nicolae, Dan Tudorache, Doru Giugula si multi, multi alti reprezentanti ai conducerii PSD.
La ora la care scriu aceste randuri petrecerea e in toi in Parcul Izvor si, conform traditiei, cel mai probabil se va prelungi pana tarziu.

2 comentarii:

Anonim spunea...

cine se ascunde in spatele SCE, ca doar nu SCE a simtit aceste "trairi".
dati cu semnatura, sa se stie.
in alta ordine de idei: imi puteti explica ce se ascunde in spatele lozincii "unu mai romnesc"? este un joc de cuvinte.....???
cand fiecare om care a urmat cele 8 clase primare stie ca se spune "intai mai...." daca d-l vangelie a avut aceasta idee, atunci orice explicatie este de prisos. Va multumesc.

SCE spunea...

SCE, asa cum am mai spus, e un serviciul al PSD format din 3 oameni a caror identitate si nume nu sunt importante, pentru ca nu suntem persoane publice sau in cautare de afirmare. In privinta sloganului, acesta e un joc de cuvinte, dupa opinia mea chiar foarte inteligent, care inglobeaza diferite notiuni (fie poate fi interpretat ca 1 mai romanesc sau ca o sarbatoare mai romaneasca - "mai" cu sens de grad de comparatie).