marți, 20 noiembrie 2007

Ziua E-6

Mai sunt 6 zile pana la alegerile pentru Parlamentul European, insa in media romaneasca(alternativa sau nu) este o liniste deplina. Presa scrisa e preocupata sa arate cum va gestiona Basescu pierderea referendumului, televiziunile sunt in continuare ocupate cu orice altceva le aduce rating.
Campania virtuala fie nu exista fie s-a incheiat saptamana trecuta. Asta, bineinteles, daca nu numaram si reesaparea lui basescu.ro, in care nici nu s-a mai obosit cineva sa schimbe elementele campaniei din mai... asta sa fie marea lovitura pe net pe care ne-o promitea Blaga?

Pentru a nu lasa toropeala sa cuprinda intreaga campanie am purces la un facelift al siteului de campanie a PSD. Site-ul http://tufacioferta.psd.ro/, cel folosit in primele doua saptamani de campanie pentru a dezbate oferta PSD pentru Parlamentul European, s-a transformat in http://europene.psd.ro/, cu o structura mai complexa, cu mult mai multe informatii despre Parlamentul European, despre Grupul Socialist din PE si, nu in ultimul rand, despre candidatii PSD pentru PE.

De asemenea, site-ul are si o sectiunea interactiva pentru comentarii ale utilizatorilor, si o sectiunea surpriza.

Niciun comentariu: