vineri, 27 iulie 2007

Stejarul Neamului din Dealul Cotrocenilor


Ion Cristoiu are astazi in Jurnalul National un alt editorial grozav, in care explica dedesubturile romanesti ale unei povesti cu parfum frantuzesc ieftin.

Folosindu-se de revista frantuzeasca "Politique Internationale" , si incercand sa induca publicul in eroare prin impresia ca interviul ar fi fost realizat de si la initiativa francezilor, Traian Basescu isi revarsa ura fata de clasa politica din Romania si nu rateaza o noua ocazie sa ne faca de ras pe plan international, cu singurul scop de a se auto-creiona ca salvatorul neamului.

"Întreg interviul e o denunţare a României de azi ca ţara unui dezastru social şi politic. O ţară condusă de oligarhi.O ţară în care Parlamentul fabrică legi în favoarea marilor corupţi.O ţară în care premierul face presiuni asupra justiţiei.O ţară în care guvernul e în serviciul grupurilor nelegitime de interese.O ţară în care elita politică n-are nici o legătură cu identitatea europeană.Ce mai încolo şi încoace!Nu o ţară, ci o mlaştină!"

Despre acelasi subiect vorbea si Adrian Nastase, in editorialul sau din Jurnalul National - "O scrisoare găsită" .

Nu pot sa inchei aceasta potare decat folosind un citat din insusi Stejarul Neamului : „Sper să se iasă din zona dezbaterii demagogice".

P.S : Stiu ca majoritatea cunoasteti aceasta fotografie, insa ea ilustreaza perfect imaginea unui presedinte salvator, care isi permite sa faca aprecieri despre coruptie, hotie, cultura si politica si la ale carui talpi fac plecaciuni intelectualii tarii, a caror muza si sursa de inspiratie a devenit. Fotogrfia este preluata de pe site-ul Radio Guerrilla.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Da, nimic surprinzator la Basel.
Cretinitatea sa este intr-adevar la cote prezidentiale...