luni, 12 noiembrie 2007

Ultima ora


O stire de ultima ora mi-a ajuns la ... ochi, avand in vedere ca am primit-o pe messenger. Se pare ca Presedintele Ion Iliescu are blog, trecand din offline in online si urmand sfatul unui vorbitor de la lansarea volumului New Media, al doamnei profesor Dorina Gutu - dar despre asta intr-o postare viitoare.

PS: pana nu va aparea o pozitie oficiala referitoare la apartenenta acestui blog, nu il vom introduce la blogroll-ul nostru.

Later Edit: confirmarea oficiala a venit chiar din partea Presedintelui Ion Iliescu, prin urmare vom introduce blogul dumnealui la blogroll-ul nostru.

8 comentarii:

Anonim spunea...

"Cum e când te pune Iliescu în blogroll"

Anonim spunea...

Buna dimineata, suntem in 2007. Presedintele Ion Iliescu nu si-a deschis blog, pentru ca asa ceva nu exista. Fostul presedinte, domnul Ion Iliescu, poate...

SCE spunea...

@evilpenguin

Buna dimineata si dumneavoastra. Ion Iliescu este inca presedinte. Este Presedintele de Onoare al Partidului Social Democrat.

SCE spunea...

@chinezu

cred ca e "mishto", nu? :P

Anonim spunea...

SCE:
iti dai seama ca te gadila un pic la vanitate asa ceva
chiar daca stiu, intre noi fie vorba, ca cei care dau o mana de ajutor lui nea nelu m-au pus la blogroll tot e misto feelingul :D

Anonim spunea...

Din câte cunosc eu uzanţele de politeţe, cineva care a fost preşedinte, prim-ministru sau ministru, capătă aceste titluri de adresare pe viaţă. Cel puţin aşa se obişnuieşte în lumea civilizată.
Apreciez faptul că Ion Iliescu a fost pus în blogroll cu aceleaşi caracatere ca Mircea Geoană.

Anonim spunea...

Am auzit că în cadrul PSD domnului Ion Iliescu i se spune (ca alint) Moşu. Şi eu cred că Ion Iliescu este Moş Crăciun pentru PSD, vine în iarnă cu tolba plină de voturi. De altfel se şi vede după numărul colosal de intrări pe care le are pe blog. Ocrotiţi pe domnul preşedinte, abia acum începe să crească valoarea sa, precum şampania de calitate.

Corduneanu Mihai spunea...

http://mihaireal.blogspot.com/

http://realmihai.wordpress.com/


Please Look These Incredible Secrets From A Monster Secret Services He Used Me A Very Good Boy To Do This And Then He Killed Me And He Shall Hide, Sorry Mr Ion Iliescu