luni, 24 decembrie 2007

Despre petreceri, cu intarziere



Ultima saptamana de munca serioasa a debutat cu traditionala intalnire dintre jurnalisti si conducerea PSD, ambele tabere lasand impresia ca s-au simtit foarte bine si unde s-au dezbatut strategii politice, aliante si scindari, certuri si impacari, etc.

Adevarata petrecere de Craciun a avut insa loc joi, 20.12.2007, la sediul din Kiseleff, unde, pe un ger napraznic si o vreme de pana si catelul PSD-ist a ales sa nu iasa din cotet, am cantat, am dansat si am baut cate o gura de vin fiert (pentru ca eram in timpul programului). Mosul ne-a pregatit un program simpatic, iar mini-recitalurile oferite de Victor Socaciu, Gheorghe Turda si Sofia Vicoveanca au fost extraordinare.








Pe scurt, s-a vorbit, s-a urat de sarbatori, s-a dansat, s-au dat cadouri si s-a glumit, iar atmosfera a fost exact una de sarbatoare, fara intepaturi, fara incrancenari politice, ci exact ca intr-o mare familie care stie sa se adune in jurul mesei de sarbatori, ca sa il parafrazez pe Mircea Geoana.

PS: mai multe fotografii vor fi disponibile pe siteul PSD.

4 comentarii:

carmen spunea...

Va urez sa fiti fericiti cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Craciun, sa lasati necazurile ,grijile si supararile la o parte si sa aveti o zi minunata alaturi de cei dragi sufletului dumneavoastra! Craciun Fericit! si un AN NOU plin de impliniri!! Carmen Predescu TSD VL

Bibliotecaru spunea...

Mi-a plăcut acest moment când am văzut în sfârşit vârful PSD zâmbind liniştiţi împreună. Sper că anul ce va urma să aducă unire pentru PSD.
Crăciun Fericit!

SCE spunea...

@carmen

multumim pentru urari, asemenea si dumneavoastra si fie ca anul ce sta sa inceapa sa ne aduca, in primul rand, liniste.

@bibliotecaru
Craciun Fericit!
Fara nicio nota de subiectivism, atmosfera chiar a fost prietenoasa si nu doar de ochii lumii. Se vedea pe chipurile si in atitudinea tuturor ca se simt bine.

Anonim spunea...

Santem cei mai buni.La anul trebuie sa invingem.Avem puterea si convingerea ca vom castiga,santem cu sufletul alaturi de dumneavoastra.VA DORIM AN NOU FERICIT.LA MULTI ANI .2008 Sa va aduca numai fericire ,bucurii si impliniri.FAM.CRACIUN MARIAN SI MARIA,membrii PSD Din anul 1996.PETROSANI.