joi, 10 ianuarie 2008

Inca unul si ma duc!


Ziarul Gandul de astazi, 10.01.2007, publica o stire despre un alt ministru - Varujan Vosganian - a carui urmarire penala va fi declansata de DNA. Am spus declansata, pentru ca este evident ca solicitarea va primi aviz favorabil din partea lui Traian Basescu. Daca nu se grabeste PNL-ul cu organizarea alegerilor, cred ca nu o sa mai ramana cu niciun membru "demn" de pus pe liste. Mare minune daca mai scapa vreunul neplimbat la pe DNA.
S-ar putea ca foarte curand toata vanatoarea declansata de Basescu sa se intoarca impotriva lui, daca asta nu s-a intamplat deja avand in vedere procentele cu care era cotat PNL-ul si rezultatele pe care le-a obtinut la alegerile europarlamentare. PNL-ul o sa devina, in perceptia publica, victima si "tapul ispasitor" al lui Basescu.
Nu e frumos sa te bucuri de raul altuia, dar nu pot sa nu amintesc cum, in 2004, in cardasie cu Basescu si PD-ul, PNL-ul striga cu toate puterile (chiar si cu draga Stolo) ca ei sunt curati si PSD-ul e plin de hoti, ca PSD-ul trebuie sa dispara, ca Basescu e luceafarul etc...Se intoarce roata si se dovedeste ca si coruptia asta e o chestie de perspectiva si depinde doar de unde privesti ... de la Cotroceni sau din Piata Victoriei.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Interesant.. Mai interesant este ca in fotografie apare un domn cu mustata care asista sau supravehgeaza, sau amandoua... Si domnul respectiv era in PSD parca la un moment dat... :D

SCE spunea...

@ anonim
se poate sa am lispuri in cultura generala, dar nu stiu cine e domnul cu mustata. e posibil sa ai dreptate.