Ziua de ieri, sa-i spunem Ziua CN-2, a fost marcata de "aparitia" pe piata a numeroase zvonuri si scenarii legate de organizarea Consiliului National al PSD, singurul scop fiind discreditarea unei actiuni statutare a partidului si crearea unor tensiuni interne inutile.
Pentru a lamuri cateva aspecte, trebuie sa facem cateva precizari:
- Consiliul National al PSD a fost ales conform Statutului PSD, la Congresul din 2006, iar componenta sa nu a fost modificata de atunci. Delegatii la reuniunea de vineri nu pot si nu vor fi altii decat cei inscrisi pe listele votate la Congres.
- aceste liste au fost publicate pe 19.12.2006 pe site-ul PSD si, de atunci, Serviciul de Comunicare Electronica al PSD, cel care gestioneaza site-ul PSD, nu a efectuat nicio modificare in componenta acestor liste. Astfel, este foarte usor pentru oricine este interesat, sa compare listele scrise care au fost distribuite tuturor participantilor la Congres in 2006 cu lista publicata pe site.
Delegatii isi vor exercita dreptul de vot doar pe baza mandatelor distribuite de catre organizatorii Consiliului National, mandate nominale, semnate de conducerea PSD si stampilate, redactate in conformitate cu listele din 2006.
Totusi m-am bucurat mult sa citesc pe blogul domnului Adrian Nastase faptul ca dumnealui nu crede toate aceste informatii pe care le primeste.
In alta ordine de idei, Mihnea lanseaza, in stilul lui specific, cateva teorii despre PSD, teorii interesante daca ar fi scenarii de filme, insa aflate destul de departe de realitatea din PSD.
Interesul tuturor celor implicati direct in luarea deciziilor este ca acestea sa fie transparente, neviciate si sa reflecte dorinta membrilor PSD - nu de alta, insa nu obisnuim sa ne furam singuri caciula, cum se face pe la alte partide unde li se taie picioarele membrilor inca din copilarie.
Un comentariu:
În cadrul şedinţei de Guvern de ieri, a fost aprobat proiectul de lege privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţele publice de informaţii. Consider că de fapt este un cec în alb acordat poliţiei politice. Vă rog să vă folosiţi puterea politică pe care o deţineţi dumneavoastră şi cititorii domniilor voastre pentru a ne apăra de această posibilitate sumbră.
Trimiteți un comentariu