joi, 3 mai 2007

De ce blogger.com ?

Cativa bloggeri care au scris despre Blogul lui Mircea Geoana s-au intrebat de ce a fost gazduit pe blogger.com si nu pe un server propriu, pe o platforma wordpress probabil.
Ei bine, in dupa-amiaza de decembrie cand Mircea Geoana ne-a oprit pe scarile sediului din Kiseleff pentru a ne spune ca si-ar dori sa isi faca un blog, ne-am gandit si la varianta asta. Insa sfatul nostru a fost sa foloseasca blogger.com din cateva motive simple:
  • Blogger este o platforma mai usor de inteles, mai user-friendly, mai ales pentru un incepator in ale bloggingului;
  • Blogger este probabil cel mai puternic serviciu public de blogging, astfel ca are posibilitati de personalizare mai bune, si are cam toate facilitatile wordpressului;
  • Securitatea oferita de blogger.com este superioara conditiilor oferite de majoritatea gazduitorilor din Romania, iar noi nu planuim sa ne auto-sabotam paginile pentru a atrage compasiunea, ca altii, nu dam nume.
  • Serviciile google, privite in ansamblu, nu pot fi egalate prea usor de o combinatie de alternative .
  • Hostarea pe un un domeniu gen "mirceageoana.ro/blog" ar fi transformat blogul intr-un element secundar al viitoarei pagini "mirceageoana.ro" , ceea ce nu dorim. Blogul e un element separat, cu propria identitate si propriul flux de vizitatori.

Un comentariu:

SCE spunea...

Merci de feedback Critique. Linkul la militanti nu merge pentru ca a cazut site-ul PSD. Binele a fost confiscat deja de grupurile de interese portocalii din 2004, oare nu e timpul sa fie redat inapoi oamenilor?

PS: Calomnii nu voi aproba pe acest blog.

Critique said...
"Nu va merge linkul la militanti, textele se vad in afara casutelor in Firefox, "binele" ca valoarea morala nu sta de o parte sau alta a unei lupte politice, [***]

Nici macar nu mai pariez ca nu o sa vad acest comentariu postat"