marți, 1 mai 2007

Ora 11:30


Pe ritmul Imnului PSD, Mircea Geoana se indreapta spre tribuna instalata in curte. "Bine aţi venit în Partidul Social Democrat, în cea mai frumoasă familie politică din România!", le transmite el tinerilor PSD-isti. Mircea Geoana continua printr-un apel la refuzarea antimodelelor politice sau sociale, indemnand la studiu si munca - ingrediente esentiale ale succesului. Actuala clasa politica are nevoie de o transformare, de inlaturarea a tot ce nu inseamna modestie si onestitate, de recastigarea onoarei si onestitatii politicii romanesti.
Mircea Geoana a vorbit si despre alegerile din Franta, exprimand sustinerea tuturor adevaratilor social-democrati pentru Segolene Royale in cruciala ei lupta pentru presedintie.
Reactiile puternice si entuziaste ale audientei au transformat discursul intr-o adevarata demonstratie de forta a PSD.
Tinerilor prezenti li s-a adresat si secretarul general al PSD, Titus Corlatean si Nicolae Banicioiu, presedintele TSD, care le-au urat bun venit in partid. A fost prezent si unul dintre ultimii lideri social-democrati din perioada interbelica, Ion Apostol.
Social-democratii din judetul Olt au pregatit chiar si o melodie impotriva lui Traian Băsescu, care a inveselit oaspetii.
Atmosfera este incendiara iar in curtea sediului din Kiseleff 10 rasuna vocile sustinatorilor PSD. Solidaritatea si puterea care izvoraste din adunarea la un loc a atator social-democrati se simte peste tot in jur.

Niciun comentariu: