marți, 1 mai 2007

Ora 10:45


Am ajuns la sediu, si mare mi-a fost uimirea ca NU AVEAM PE UNDE SA INTRU !
O mare rosie a acaparat sediul, membri si simpatizanti, cu mic cu mare, s-au strans la Ziua Portilor deschide din Kiseleff. Cei aproape 2000 de noi membri ai partidului chemati sa viziteze sediul national au primit tricouri, sepci, bandane, stegulete si baloane, toate de un rosu aprins, cu mascota zilei - o haioasa furnicuta.
Acum ei viziteaza cartierul general al stangii romanesti, discuta cu cei care lucreaza aici si afla cum functioneaza fiecare rotita din mecanismul menit a-i reprezenta. Unii dintre ei isi fac poze cu sigla din holul mare sau privesc expozitia de crte veche social-democrata, altii isi primesc noile carnete de partid. Titus Corlatean face pe ghidul si le prezinta tinerilor sala in care se desfasoara sedintele Biroului Permanent National al PSD, strajuita de astazi inainte de 14 tablouri ale marilor lideri ai Partidului Social Democrat din 1883 pana in 1948, donatie a Fundatiei Constantin Titel Petrescu. Biroul presedintelui este plin de oaspeti, unii incercand fotoliul lui Mircea Geoana... cine stie, poate mai tarziu cineva dintre ei il va numi al sau.
Noii membri discuta inflacarat despre rolul lor in viata partidului, admira frumusetea cladirii si isi fac noi prieteni din toate colturile tarii. Muzica buna rasuna in difuzoare, iar pe ecrane sunt prezentate filme despre istoria de peste 117 ani a social-democratiei romane. Sarbatoarea stangii este in toi.

Va vom tine la curent cu ce se intampla.

Niciun comentariu: