sâmbătă, 8 decembrie 2007

Ghetutele


Am primit o leapsa de la Cristi Sutu, ne-am conformat si prezentam ghetutele la control (ghetutele PSD-iste, nu pradele sau vuitoanele de oligarhi ce suntem).
Ieri, in curtea PSD-ului, in spatele cladirii unde stau portarii (detalii pentru cei ce cunosc curtea), am zarit micul monstrulet din poza de mai sus.
Nu stiu daca e membru sau militant PSD, nu am putut sa aflam nimic de la el - semn ca poate pastra secretele la care va avea acces ; in mod sigur insa, este un simpatizant al PSD sau al PSD-istilor cu potential... de partener de joaca sau de sursa de mancare.
Se pare ca este in curte de mai multe zile, insa pana ieri a stat cuminte si nu am aflat de el, asa ca se califica la rangul de cadou de Mos. E foarte jucaus, sprinten si are la dispozitie o curte intreaga unde sa isi faca de cap.
Promitem sa va tin la curent cu evolutia lui personala si politica.

2 comentarii:

Anonim spunea...

ce dragutz e. as vrea sa vad din partea psdului o implicare mai ampla in legile de protectie a animalelor si in infiintarea politiei animalelor.

eusebiu spunea...

dle presedinte M. Geoana luati masuri cu Organizatia Municipala Valcea. Aceasta organizatie a ajuns un SRL . Nici macar membrii de partid nu au votat cu PSD-ul. Nu va intelegem atitudinea fata de aceasta organizatie. Aici sunt oameni care au muncit pt PSD dar a-ti preferat sa o vindeti netinand cont si de parerea membrilor de rand. VA RUGAM SA CANTARITI FOARTE CORECT SITUATIA SI SA LUATI MASURI CAT MAI URGENTE. SUNTETI PRESEDINTELE PARTIDULUI SI AVEM INCREDERE IN DVS.