joi, 24 ianuarie 2008

Cu cine votam la locale?


Mihnea realizeaza aceste zile un experiment interesant, cred unic pe "piata blogurilor" din Romania, in sensul ca nu e vorba de un simplu vot care urmareste sa stabileasca o ierarhie a partidelor politice, ci vizeaza stabilirea unei corelatii intre varsta, domiciuliu si optiunile de vot.
Cred ca rezultatele vor fi extrem de utile, pentru ca exista o intreaga dezbatere despre optiunile politice ale utilizatorilor de internet, iar un astfel de experiment ar putea sa lamureasca problema.
In plus, daca rezultatele obtinute la experimentul lui Mihnea vor fi asemanatoare cu rezultatele finale ale alegerilor locale, acesta va fi un semn ca internetul in Romania a capatat putere, nu doar informationala, cat si politica, si ca "Romania virtuala" e aceeasi cu Romania reala.

5 comentarii:

Unknown spunea...

multe multumiri, sper din toata inima sa fie asa cum spuneti voi si sa se sincronizeze preferintele de vot ale romanilor off/online :)

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

http://sutu.ro/2008/01/22/fara-titlu/

Anonim spunea...

Un Emil BOC poate fi totusi batut la “locale" si prin continuitate un Traian BASESCU la prezidentiale…
http://sorinplaton.wordpress.com/2008/01/26/un-emil-boc-poate-fi-totusi-batut-la-locale/

1=

Anonim spunea...

Vedeţi cine este pe lista de cndidaţi la locale la PSD Hunedoara şi ve-ţi şti cât de restructurat şi purificat este partidul. Să nu vă miraţi de rezultate că vor fi pe măsură deoarece lumea s-a săturat să vadă in fruntea listelor pe aceeaşi care nu au dovedit nimic sau aproape nimic până acum dar doresc în constinuare să fie la putere. Îni pare rău de voi dar văd că nu există voinţă politică pentru restructurare şi nici dorinţă de a creşte cadre noi pentru înlocuire. Nu este nimeni interesat de acest lucru deoarece vor să rămână în fruntea listelor până la moarte. Vor avea ceea ce merită la alegeri- la coş cu ei- însă această inconştienţă o să coste partidul!