luni, 14 ianuarie 2008

Cu MAPA, fara MAPA!


Din capitolul "Ma`pa mamii dumneavoastra", astazi avem placerea sa descoperim, partial si coafat ce-i drept, parcursul si ascensiunea impecabila a fostului ministru, de trista amintire, Monica Macovei.

Dintre reusitele profesionale ale distinsei doamne, presa a spicuit pana acum:


- in 1997, Monica Macovei avea nesoluţionate 198 de dosare, mai vechi de 3 ani: „Doamna procuror Macovei Monica Luiza întârzie în mod sistematic rezolvarea lucrărilor cu intervale foarte mari de timp, în mod nejustificat. Dovedeşte lipsa de oganizare în desfăşurarea activităţii de procuror, în ţinerea evidenţelor lucrărilor, insubordonare în relaţiile cu şefii ierarhici, întârzie la program în mod sistematic şi lipseşte nemotivat”. Activitatea Monicăi Macovei a fost catalogată drept superficială. „Doamna procuror obişnuieşte să închidă lucrări ocolind controlul şefilor şi nedând soluţia, pentru documentare a se vedea xerocopii de pe lucrări de acest gen”, arată inspectorul Mihai Cârstea - Antena 3


- În mapa profesională se precizează că Monica Macovei a soluţionat cu întârziere cazurile încredinţate, iar soluţionările duse până la capăt nu au fost în conformitate cu legea - Realitatea


- O notă a Direcţiei a V-a a Procuraturii Generale din 18 aprilie 1984 arată că la învăţământul politic şi profesional Macovei "se prezintă întotdeauna cu materialele indicate, studiate şi conspectate şi participă activ la dezbaterile organizate în cadrul unităţii" - Mediafax


Interesant de aflat ar fi ce dosar este acesta, avand in vedere ca cei de la Jurnalul National au fost informati ca dosarul Monicai Macovei a fost dat la topit. Cine minte si cine scrie doasre pe genunchi? Cine are cheia oare de la arhivele cu dosare?

Asteptam cu maxim interes, mapa profesionala a lui Zeus.

De unde oare incrancenarea lui Basescu si dansul asta cu boncancii inzapeziti pe Constitutie? Disperarea si scaderea in sondaje il fac sa se ceara suspendat?!


PS: Fotografia este preluata de pe blogul lui Zoso si retusata. Ne cerem scuze ca nu am facut aceasta precizare de la bun inceput, insa proprietatea originalului este evidenta.
2. Pentru ca Zoso s-a suparat pe noi, am preluat fotografia originala de la adresa: http://www.chinadaily.com.cn/english/doc/2004-12/21/xin_39120121100859333047.jpg si am prelucrat-o noi, pentru a nu mai exista alte neintelegeri.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Se pare că nu au chiar toţi mape, probabil că au doar cei cu o profesie.
Nu ştiu de ce, dar când văd acest grad de "profesionalitate" prin Justiţie îmi aduc aminte de o replică celebră din zilele revoluţiei:
"Nu ţi-e ruşine? Te văd colegii mei academicienii..."
Chiar aşa, unde sunt colegii procurori?

SCE spunea...

solidaritatea de breasla a disparut de foarte multa vreme. niciunul dintre procurori nu cred ca realizeaza ca oricand le poate veni si lor randul sa fie "jucati in picioare", pentru ca nu sunt pe placul unui personaj cu functie.