miercuri, 9 mai 2007

Cum voi vota pe 19 mai?

Ce cred tinerii din Suceava?

7 comentarii:

SCE spunea...

In atentia jurnalistului anonim care profereaza calomnii si amenintari in continutul comentariului sau: Comentariul domniei voastre nu poate fi publicat din motivele descrise mai sus, care motive incalca politica acestui blog.

O zi buna!

Unknown spunea...

Asta e parerea generala a tinerilor, sau doar a celor inscrisi in partid?

Piticu spunea...

nu vad link catre politica acestui blog.

si sa fiu scuzat, un jurnalist nu poa sa fie anonim ... la naiba :) e contradictie de termeni :)

SCE spunea...

@piticu

1.respectivul sustine in mesajele de amenintare pe care ni le trimite ca este jurnalist...asa spune, asa zicem si noi. avand in vedere ca nu si-a precizat numele (si alte cateva aspecte pe care nu le vom face publice), ma indoiesc sincer ca ar fi jurnalist. :P

2.multumim pentru sugestie. o sa facem o sectiune de "termeni si conditii", insa, in principiu, politica acestiu blog deriva din normele bunului simt si din limitele limbajului decent.

@ciops

asa am primit filmul, asa l-am publicat si noi. din cunostintele si informatiile noastre, asa voteaza o parte din tineri, nu numai cei inscrisi in PSD sau in alte partide care nu il sustin pe Traian Basescu.

Anonim spunea...

Vedem in cateva zile cu cine voteaza tinerii ;)

Anonim spunea...

ne spune si noua cineva ce considerente a fost pina la urma suspendat Traian Basescu ?

caci pina la urma Curtea Constitutionala a decis ca _nu_ a incalcat constitutia ... sau poate e secret de stat ?

personal nu il simpatizez pe T.B., dar mi-ar place ca treaba sa fie treaba, iar institutiile sa-si faca datoria; nu prea a fost cazul 1989-2006, iar de acum inainte ...sa vedem; poate de miine :-)

SCE spunea...

Daca ati fi citit cu atentie Constitutia si raportul Curtii Constitutionale ati fi inteles de ce a decis Parlamentul Romaniei suspendarea lui Traian Basescu.

Pentru o informare cat mai exacta:

http://www.psd.ro/newsroom.php?newi_id=169 - Propunerea de Suspendare intocmita de PSD - cu articolele din Constitutie si descrierea faptelor

http://www.ccr.ro/deciziitotal/pdf/2007/ro/avizconsultativ.pdf - Avizul consultativ al Curtii Constitutionale, unde se scrie foarte clar la sfarsit ca Traian BAsescu a incalcat Constitutia, doar ca nu suficient de grav - intr-un limbaj trivial, adica a calcat omul cu masina, dar nu l-a omorat.

http://www.constitutia.ro/ - Constitutia Romaniei, in toate formele sale de la 1866 si pina in prezent sau
http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?id=339